Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

Бебешки перилни препарати

Към прането на бебешките дрешки трябва да се отнасяме с нужното внимание и отговорност, защото бебешката кожа е 12 пъти по- чувствителна от кожата на възрастен. Бебетата реагират много по-бързо на различни химикали и е възможна появата на алергични реакции, които се лекуват трудно и продължително. Педиатрите съветват контактите на бебето с битова химия да са ограничени и дори по възможност напълно изключени.

Ето защо обикновените прахове за пране колкото и да са добри не са подходящи за бебето. Когато избирате препарат за пране на вашето бебе трябва да се съобразите с няколко изисквания: в перилния препарат не трябва да се съдържат повърхностно активни вещвства, фосфати и хлор. Не е добре да се използват омекотители със силен аромат. Изпирането трябва да е с повече вода, за да се разтворят напълно всички миещи средства и да не остане по дрехите от препарата за пране. Ако на вашата перална машина няма специална програма за детско пране, пуснете изплакването два пъти на обикновена програма. Перете на по-висока температура, за да отстраните напълно алергените от дрехите.

Съвременният бебешки прах за пране е специално разработен за чувствителната бебешка кожа. Той е хипоалергенен, неароматизиран или с лек аромат, не съдържа ензими и задължително дерматолоргично тестван. Подходящ е както за пране на дрешки за новородено, така и за деца.

За да ви улесним при пазаруването и избора на бебешки перилен препарат в Космос Онлайн сме създали специална категория продукти за бебето. В нея ви предлагаме:

  • - Persil Sensitive гел за пране;
  • - Sano maxima гел за пране с екстракт от лайка; Sano Maxima sensitive прах за пране ; Sano Maxima Bio омекотител за дрехи; Sano Maxima Baby Aloe Vera омекотител с алое;
  • - Dash Baby гел за пране;
  • - Бочко Сензитив гел за пране;
  • - Тео Бебе гел и прах за пране с лавандула и алое;
  • - Omo ultimate sensitive гел за пране;
  • - Chante Clair Ecodetergente течен за деликатни бебешки дрехи; Chante Clair Mandorla;
  • - Fairy non bio прах за пране; Fairy non bio pods капсули за пране

Изборът на перилен препарат е строго индивидуален и се обуславя от особеностите на вашето бебе: възраст, чувствителност, алергични реакции и др.

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.