Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

Кърпички за пране

Кърпичките за пералня са продукт, който ни улеснява при прането на дрехите и същевременно подобрява качеството на изпиране на дрехите.

На пазара се предлагат цветоулавящи кърпички, кърпички за бяло пране, кърпи за пране на черен текстил, цветоулавящи кърпи за вълна и деликатни тъкани, кърпи за захабено пране, кърпи за сушилня и др. Цветоулавящите кърпички ви позволяват да перете заедно дрехи с различни цветове, без да се притеснявате, че ще се оцветят една от друга. Те усвояват и задържат изпуснатите от дрехите цветове и замърсявания в процеса на прането. Кърпите за бяло пране улавят частиците нечистотия, остатъците от перилния препарат и др. , които се разпръскват във водата по време на изпиране и които са причина бялото пране да сивее или жълтее. Всяка кърпичка за тъмни дрехи е силно абсорбираща и благодарение на уникалната си технология попива цветовете, които се отделят при прането на тъканите. Кърпички за сушилня или гардероб. Те могат да се поставят още: в шкафове за обувки, чекмеджета с неприятен застоял въздух или в сакове за спортни принадлежности, ски обувки и т.н. Поставени в сушилнята, те отнемат статичното електричество и правят дрехите по-малко намачкани. Улесняват гладенето, а при някои тъкани дори го правят излишно. Препоръчително е да се поставят в студена (незагрята) сушилна машина.

На сайта на Космос Онлайн ще намерите продукти на марките: Apta, DR. Beckmann, Brite, Fenix, Salva Lana, Кърпички за сушилня Lenor и др.

Ние сме тук, за улесним вашето ежедневие.

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.