Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

Бебешки мокри кърпи

Заедно с памперсите бебешките мокри кърпи са от съществено значение при хигиената на бебето. Те подпомагат процеса на смяна на пелената. С мокрите кърпи за бебе бързо и лесно ще почистиш и успокоиш бебешката кожа и ще я защитиш от обриви и подсичане. Според някои дерматологични изследвания използването на бебешки мокри кърпи предпазва и успокоява кожата на бебето по-добре от изтриването с кърпа с вода.

Предимствата на мокрите кърпи са, че не дразнят бебешката кожа; подходящи са и при чувствителна кожа, подхранват и хидратират и не на последно място, защото са винаги под ръка и са лесни за употреба.

В зависимост от предназначението и размера на пазара се предлагат бебешки кърпи, които са: стандартни – напоени с лосион и вода, релефни и ароматизирани; за чувствителна кожа – неароматизирани, по-плътни и гладки; от естествени материали – без аромат, с алое вера, без химикали и биоразградими; кърпички за приучване към гърне – те наподобяват тоалетната хартия.

В Космос Онлайн ще намерите бебешки влажни кърпи на:

  • - Pampers baby fresh clean – дерматологично тествани, ароматизирани и съдържат лосион с алое; Pampers sensitive – за чувствителна кожа, неароматизирани, по-меки; Pampers sole e luna
  • - Бочко – мокри кърпи със смрадлика; Бочко лайка
  • - Huggies unistar – с естествени влакна; Huggies special edition
  • - Silkline sensitive – деликатен аромат и хидратация
  • - Chicco – меки почистващи кърпи

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.