Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

Капсули за пране

Гел капсулите за пране са вариант на течните перилни препарати, но дозирани в капсули. Те са комбинация от няколко препарата за изпиране, отстраняване на петната и освежаване на цветовете или ароматизиране. Тези капсули се слагат директно в барабана на пералнята. Разработени са и пуснати на пазара след 2010 г. От тогава добиват все по-голяма популярност като например в САЩ капсулите за пране заемат 15% от пазарния дял на перилните препарати.

Предимствата на капсулите са, че перилният препарат е точно дозиран и опакован, което не позволява разливане и разхищаване на препарата и позволява изпиране с точното количество препарат, което е предпоставка за по-качествено изпиране.

Недостатък при капсулите е, че понякога не се разтварят добре, залепват за вратата на пералнята и съответно дрехите не се изпират добре. За да може да се разтвори веднага капсулата се поставя в празния барабан и тогава се слагат дрехите.

Ние в Космос Онлайн ви предлагаме капсули на:

  • - Ariel капсули 3 в 1 – почиства, премахва петната и освежава тъканите
  • - Капсули Lenor 3 в 1
  • - Капсули Dash 3 в 1
  • - Капсули Fairy non bio pods, подходящ за пране на дрехи на хора с чувствителна кожа и бебешки и детски дрешки.

За ваше улеснение и за да направите най-правилния избор на перилни препарати за всеки препарат за пране е направено описание с допълнителна информация.

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.