Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

За нас

Верига магазини Космос предлага голяма гама от почистващи и перилни препарати за дома, различни марки продукти за личната хигиена и продукти за бебето.


Основната група продукти, които се предлагат са почистващите препарати. За да улесним всяка домакиня предлагаме обезмаслители за кухня, страхотни продукти почистващи банята и тоалетната, специализирани продукти за влага и мухъл, препарати за лесно почистване на стъклокерамични плотове и фурни, най-добрите марки препарати за под и дърво, както и ароматизатори за Вашият дом или кола.


За да предпазим Вашите уреди предоставяме всичко необходимо за пералнята и съдомиялната, като започнем от прахове и гелове за пране, препарати за почистване на котлен камък, гланц , сол, таблетки и гелове, за да може чашите Ви да блестят от чистота. За да задоволим всеки вкус, имаме голямо разнообразие от препарати за съдове.


Перилните препарати са неизменна част от дома на всяка домакиня, затова ви предоставяме най-добрите марки прахове и омекотители, които са популярни на българския пазар. Освен качествени продукти, ние предлагаме и страхотни цени, както за обикновения потребител така и отстъпки за едровите ни клиенти.


За грижата за Вашата коса и тяло имаме разнообразие от шампоани и балсами за различните типове коса, също така бои, серуми и лакове, а за да поддържате своето тяло, имаме раздели за лосиони и кремове за лице и ръце. Всякакви пасти, четки за зъби и води за уста, запазващи добрата ви устна хигиена.


Не сме забравили и най-малките ни потребители, всички марки памперси на ниски цени, мокри кърпи и лосиони защитаващи тялото на Вашето бебе. В днешно време детските продукти трябва да бъдат дерматологично тествани и подходящи за нежната бебешка кожа, затова ви предоставяме и перилни препарати за чувствителна кожа.


Верига магазини Космос има четири магазина:

  • Космос Обеля - Обеля 1, бл. 107, до вход А. Работно време 10:00 - 20:00

  • Космос Обеля 1 - ул.Академик Дмитрий Лихачов блок 58 срещу метростанция Обеля. Работно време от 10:00 до 20:00

  • Космос Хиподрума - ул. Видлич, бл. 132

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.