Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

Памперси

Всички майки искат най-доброто за своето бебе. Така е и с памперсите, които не само облекчават семействата в грижата за бебето, но и осигуряват комфорт и защита на нежната бебешка кожа.

А знаете ли че първите еднократни бебешки пелени са създадени от Виктор Милс инженер химик, който ги разработва за Procter & Gamble Co през петдесетте години на миналия век и се появяват на пазара под името Pampers, което става нарицателно име на всички еднократни пелени. През седемдесетте години се появяват първите памперси с лента, памперс за прохождащи и недоносени бебета, дневни абсорбиращи пелени и ватирани памперси. През осемдесетте години се появиха на пазара икономични опаковки, по-тънки пелени с абсорбиращ слой, еластични маншети. През деветдесетте най-после и на нашия пазар се появиха памперси и облекчението за майките беше страхотно. Появиха се много тънки пелени, които изсмукват влагата и са снабдени с еластични страни за по-голямо удобство. И днес – днес вече има бебешки Памперс гащи за прохождащи и дишащи пелени със защитен слой с лосион и индикатор за влажност при намокряне, които запазват бебето сухо и здраво.

Дали ще се спрете на Pampers, Pufies, Molfix или друга марка е въпрос на индивидуален избор, но все пак е добре да спазвате няколко правила:

Винаги четете етикетите на опаковките. На тях е описано какви точно са пелените дали са дишащи, за чувствителна кожа или с по-бърза абсорбция, която ще запази бебешката кожа суха и ще предотврати подсичане.

Размера на пелените трябва да съответства на възрастта и теглото на бебето например: памперси за новородено, памперс 2, памперс 3, памперс 4 - това показва размера на памперсите. Това е важно, защото ако памперса е стегнат то кожата на бебето ще се разрани, при по-големи пелени пък е възможно да пропускат. И в двата случая бебето няма да се чувства добре.

Хубаво е памперсът да е еластичен в кръста и крачетата, за да е удобно на бебето и да не пропуска. Съществува правилото пелените да са за долната граница на килограмите, указани на опаковката и задължително при смяна на памперса да се оглежда кожата на бебето за следи от ластиците и зачервявания и обриви.

И не на последно място цените на памперсите също са от значение за семейния бюджет. При нас винаги ще намерите памперси на промоционални цени.

За да ви улесним в отглеждането на вашето бебе ние ви предлагаме качествени продукти на водещи марки производители:

  • - Pampers new baby-dry три абсорбиращи каналчета за равномерно разпределение на влагата, вътрешен слой с микро перли задържа влагата до 12 часа, външен слой за попиване на влагата, мек горен слой,дишаща материя,гъвкави ленти; Pampers Premium care гладки като коприна, три абсорбиращи каналчета, уникален абсорбиращ слой, индикатор за влага, дишаща материя, форма с извивка за пъпчето; Pampers Prima; Pampers pants гащи прилягат от всички страни, меки, дишащи, с две сухи зони
  • - Pufies art + dry меки, бързоабсорбиращи с лепенки за многократна употреба, дишащи с анатомична форма. Памперсите Пуфис се предлагат в 32 артистични дизайна по два в пакет.
  • - Molfix прилягат перфектно с еластични странични панели и отлична попиваемост, Памперсите Молфикс се предлагат в различни размери

И тъй като всяко бебе е различно, то изборът на бебешки еднократни пелени е индивидуален, така че е добре да пробвате различни марки и видове, за да намерите най-доброто за най-ценното в живота – вашето бебе.

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.