Телефон за поръчки и информация: 0889255247

Сайтът е в процес на обновяване.

Продукти от Sano

Сано е производител на детергентни продукти в Израел, основан през 1961 г. от Бруно Ландесберг. Фирмата произвежда тоалетни принадлежности и хигиенни продукти, пелени за еднократна употреба, продукти за инконтиненция за възрастни, почистващи препарати за домакинството, перилни препарати, пестициди и репеленти против насекоми, козметика и различни хартиени продукти. Сано е със седалище в Ход Хашарон с филиали в Нетания , Киббуз Снер , Емек Хефер и Източна Европа. SANO е най-големият производител на перилни и почистващи препарати за дома и бита в Израел. Сано предлага над 800 продукта за вашите хигиенни нужди. Компанията е известна с високото и непроменено в годините качество на своите продукти.
Марката SANO е изключително популярна с перилните си продукти от серия Sano Maxima Sensitive (Сано максима сензитив), специално създадена за пране на бебешки дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа. Всички перилни препарати от серията Sano Maxima Sensitive са концентрирани и не съдържат био-ензими. За едно пране от 5кг. са достатъчни само 36гр. прах за пране. Това прави перилните препарати Sano Maxima Sensitive изключително икономични. Продуктите от сериятa Sano Maxima Sensitive са едни от най-препоръчваните продукти за пране на бебешки дрехи.
Омекотителите Sano Maxima са с няколко функции-омекотяват, ароматизират, хигиенизират и улесняват гладенето. Изключително подходящи са за пране на бебешки дрешки. Омекотителите Sano Maxima оставят страхотен свеж и дълготраен аромат, като не увреждат тъканите и цветовете на дрехите.
Верига магазини Космос предлага на своите клиенти богата гама от:
- Перилни препарати Сано – прах за пране и гел за пране, омекотители, в течна и аерозолна опаковка, препарати за почистване на петна – Sano oxygen, сух препарат за отстраняване на петна,белина Sano javel color.
-Почистващи препарати за кухня:за почистване на микровълнови фурни, за измиване на съдове, за почистване на фурни Sano forte plus, за почистване на стъклокерамични плотове, за почистване на инокс, за почистване на стъклени повърхности, препарат за почистване на метал Sano multi metal, за отпушване на канали, за почистване на перални и съдомиялни машини.
-Почистващи препарати за санитарни помещения: Сано антикалк, за почистване на баня, ароматизатори за WC, за почистване на WC, Sano aqua blue, за почистване на под против хлебарки и др.
-Почистващи препарати за мебели, за абсорбираща кожа, за килими и тапицерии и много други.

Copyright © www.kosmosonline.bg. Всички права са запазени.